Sofia kjole

Så gøy at du vil ta mitt gratiskurs og sy Sofia kjolen!

Dette kurset er ment for nybegynnere så vi vil gå gjennom hvert steg nøye slik at du forhåpentligvis får sydd kjolen uten de store problemene. Spør gjerne i Facebook gruppen om du står fast!

Vi bruker dynetrekk som stoff – det finnes jo så mange nydelige dynetrekk der ute som fortjener et nytt liv! Jeg synes de er ekstra deilige når de har blitt vasket mange ganger og er skikkelig myke. Bredden på dynetrekket for de forskjellige størrelsene finner du på utstyrslista du får i velkomstmailen.

Kjolen skal syes dobbel. Dette gjør at man enkelt får et profesjonelt resultat med fine avslutninger – litt som å sy för i en kjole, bare enklere! Det gjør også at kjolen blir litt strammere i formen og det kan være lurt med to lag da vi bruker dynetrekk som stoff. Bare vær obs på at mønster kan vises gjennom! Så sjekk dette først og velg dynetrekk deretter 😉

Først er det lurt å sørge for at du har de tingene du trenger for å sy kjolen klart, så gå og finn velkomstmailen i innboksen din og last ned utstyrslista som ligger i en link der.